Moć novca

Partija šaha: Lenjin i Hitler – Beč 1909.

Autor ove grafike, koja je 2009. godine prodata na aukciji u Londonu, je Hitlerova profesorka crtanja, jevrejka Ema Lovenstram koja je posmatrala igru.

Slika, koja na poleđini ima potpise dvojice diktatora, nastala je 1909. godine u Beču gde je mladi Hitler učio slikarstvo, a Lenjin bio u izgnanstvu – dok su čekali instrukcije za preuzimanje svojih uloga. Obojica su imali istog gazdu – Jezuitskog generala.

Lenjin je umro od sifilisa, a Hitler od starosti u Argentini, u mestu Mendoza, 1962 godine, u vili Residencia Inalco, imanju na jezeru Nahuel Huapi u argentinskoj Patagoniji, kao suvlasnik jedne fabrike čokolade. Bio je unuk barona Solomon Mejer Rotšilda iz Beča. Zato su ga Rotšildi finansirali preko Engleske Banke i preko Rokfelera od dolaska na vlast pa do kraja rata. Ostavio je više potomaka od kojih neki danas završavaju posao oko Evropske unije.

Ko su današnji Rothschildi

Iako se još od Drugog svetskog rata, od strane Rothschildovih odeljenja za formiranje javnog mnjenja, širi uverenje da je njihova moć danas beznačajna i da će ostati upamćeni po vinarijama u Francuskoj ili vrtovima i kao filantropi u Velikoj Britaniji, stvarnost nam projektuje potpuno dijametralnu sliku. Oslanjajući se na temelje koje su postavili dedovi i očevi, današnji potomci dovršavaju misiju koja traje više vekova. Rothschildi predstavljaju danas lokomotivu hazarskog voza koji ide ka Rusiji i ogromnim sibirskim prostranstvima. Taj voz, koji prolazi i preko Balkana, treba napuniti armijama novoprimljenih članica NATO pakta, koje će se boriti za imperiju Rothschilda.

Malo je poznato da su Rothschildi skriveni vlasnici američkih Federalnih rezervi, Pariskog kluba, Londonskog kluba, oni su kontrolori Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke.

David Rockefeller, Sr. čiji je sin Nick, dok mu je nudio guvernersko mesto Nevade, rekao filmskom režiseru Aaron Russo-u o 9/11, pre nego što se i desilo.

Nathan Warburg,

Herr Heinz (Henry) Kissinger,

George Soros, financijer i manipulator

Paul Volcker, globalista i ekonomski savetnik Zbigniew-u Brzezinski-om

Larry Summers, Obamin ekonomski savetnik

Lloyd Blankfein, CEO, Goldman Sachs

Ben Shalom Bernanke, šef Federalnih Rezervi, bankster

Crveni štit iz Frankfurta

Da bi bolje upoznali novog kralja i njegove vojvode, pogledajmo licnu kartu i hronologiju ove dinastije. Sve je počelo krajem 18 veka od Meyera Amschela (negde Mozes Bauer) Rothschilda. Rothschildi (Rothschild u prevodu znači “crveni štit”) su poreklom iz Frankfurta, ne slučajno, najvećeg financijskog centra u EU. Ono što je vrlo indikativno, je, da se u Frankfurtu nalazi sedište Centralne Evropske Banke i svih vodećih evropskih i američkih banaka, koje su većinom pod kontrolom dinastije. Frankfurtska berza (jedna od najznačajnijih u svetu) je deo “Deutsche Börse” koja je u vlasništvu Rothschilda preko “Children ‘Investment Trust” i “Atticus Capital” s jedne strane i svojih podružnica “Merrill Lynch” i “Fidelity Investments”.O tome ko su Hazari, moj prijatelj pisac Dejan Lučić kaže:

Od današnjih Židova 0,90% su poreklom Hazari. To je jedno tursko-azijsko pleme, koje je primilo židovsku veru sredinom 8 veka. Kada im se carstvo u 10 veku raspalo, naselili su se po Rusiji i Evropi, a kasnije i na američkom kontinentu. Oni su konvertiti i uopšte nemaju semitsko poreklo. Semitski Židovi potiču iz Palestine i njih je otprilike 7 do 10 posto. Amschel je imao pet sinova, koje je rasporedio širom Europe. Salomon je otišao u Beč, Karl u Napulj, Nathan u London, James u Pariz a peti sin Amschel je ostao u Frankfurtu. Sinovi i njihovi potomci su za nepunih dvesta godina u potpunosti pokorili i podjarmili zapad. Tako su postavljeni temelji “Pax Judaica”. Glavnu reč vodi englesko-francuski tim Rothschilda na čelu sa Nathanom, sinom Jacoba Rothschilda. Engleski tim predvode vremešni Edmund i Evelyn sa mladim Nathanom, a francuski, Guy Rothschild sa sinovima Davidom i Eduardom.

„BOG  DOLAR“

Kolika je moć novca govori činjenica da nije važno ko je u nekoj državi na vlasti već ko upravlja štampanjem novca. Predsednike moćnih država vladari iz senke odabiraju po podobnosti,  jedan od svežijih primera su izbori u SAD 2004 godine, tada su navodno neki za obične glasače nevidljivi (štelovani) kompjuterski glasovi odlučili da je Džordž Buš mladji pobedio protv kandidata Al Gora, šta je tada rekao  Al Gor, pa nije rekao ništa ..

MARIONETSKE VLADE

Ko ne sluša biva uništen,  pokojni Slobodan Milosević je u Americi sedam godina bio bankar a da li je tako, svi znamo koliko je koštalo i kako se sve to završilo kada se oteo kontroli. Peto’oktobarske promene su bile samo smena moćnika na vlasti, od tada je na našem prostoru glavni finansijer radikalno Jezuitsko-Vatikansko krilo čiji je učenik bio pokojni Zoran Djindjić. U Srbiji su izbori zakazani za 6 maj ove 2012 godine, da prave opozicione opcije neće biti govori i činjenica da su čelnici SNS-a druge stranke po jačini, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić otputovali u Nemačku po instrukcije kod svojih gazda.


Оставите одговор: http://novimilenijum.wordpress.com/category/uncategorized/